Stekleničasti mešalnik

Konvencionalni mešalnik stekla s podlogo iz Taiji je na voljo v sidrnem tipu, obliki lopate, tipu turbine, tipu kombinacije in drugih vrstah.

Detailed description

Stekleničasti mešalnik
Konvencionalni mešalnik stekla s podlogo iz Taiji je na voljo v sidrnem tipu, obliki lopate, tipu turbine, tipu kombinacije in drugih vrstah. Zagotavljajo popolne specifikacije in vrhunsko kakovost. Stranke lahko izberejo različne vrste mešanja glede na različne reakcijske medije in različne specifikacije reaktorja, obložene s steklom.


Galerija izdelkov

Image001 (001) .jpg


Image002 (001) .jpg


Image003 (001) .jpg


Image004 (001) .jpg


Image005 (001) .jpg

Slika006 (001) .jpg


Taijivi reaktorski agitatorji s podloženimi steklom so podloženi z našim emajlom TJ09. Z dokazano in najnovejšo tehnologijo emajliranja so steklene podloge odlična odpornost na korozijo, mehanski udar in ostro temperaturno spremembo.

Prav tako lahko načrtujemo in izdelamo vse vrste nestandardnih mešalnikov z oblogo s steklom, ki ustrezajo specifičnim zahtevam kupca.



Smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev agitatorjev s steklenimi podstavki, ki posvečamo visoko pozornost kakovosti. Če ste zainteresirani za naše izdelke, izdelane na Kitajskem, dobrodošli, da se obrnete na našo tovarno za več informacij. Ponudili vam bomo najboljšo storitev in konkurenčno ceno.

Hot Tags: Mešalnik stekla, na Kitajskem, proizvajalcem, tovarni, na Kitajskem
Sorodni izdelki
Feedback