Vratci Cover (za Glass-Podložena reaktor)

Tukaj boste našli naše vrhunsko vratci pokrova rešitve, zasnovane za stekla podložene reaktorjev. Zagotavljajo varno delovanje in enostavnost odpiranja in čiščenja.

Detailed description

Vratci Cover za Glass-Podložena reaktor
Kot vodilni ponudnik delov stekla podložene oprema in procesne opreme, Taiji ponuja široko paleto reaktorskih dodatkov, da se zagotovi varno zadrževanje nevarnih kemikalij v reaktorju in varnost visoko operaterja, kot tudi izboljšano učinkovitost obdelave in kakovosti proizvodov. Tukaj boste našli naše vrhunsko vratci pokrova rešitve, zasnovane za stekla podložene reaktorjev. Zagotavljajo varno delovanje in enostavnost odpiranja in čiščenja.


Galerija izdelka

image001(001).jpg

vratci Cover

image002(001).jpg

Vratci Cover s sintranih Sight Glass

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. vratci Pokrov z zaščitnim obročem in spomladanskem podprto napravo za odpiranje
Ta zajema sistem vratci se lahko enostavno namesti na vrhu stekla podložene reaktorjev. Pomlad naprava omogoča pokrov, ki se enostavno odpre in zapre. Zaščita obroč ščiti jašek pred poškodbami pri hranjenju.


2. vratci Pokrov z Sight Glass
Reaktor vratci pokrov steklen je nadgrajena izdelek. To je bolj primeren za reaktor uporablja sistem za čiščenje CIP. Smo vključili vizirja v pokrovu s pomočjo visoke temperature sintranja. To omogoča lažje čiščenje vizirja. Pokrov vratci je bolj priročno, da je treba odpreti zaradi napravo za hitro odpiranje.


Smo eden izmed vodilnih vratci pokrovom (za reaktorja stekla podložene), proizvajalci in dobavitelji, pri čemer veliko pozornosti kakovosti. Če ste zainteresirani za naše izdelke, narejene na Kitajskem, dobrodošli v stik z našo tovarno za več informacij. Vam bomo ponudili najboljšo storitev in konkurenčno ceno.

Hot Tags: vratci pokrov (za reaktor steklom prevlečene), Kitajska, proizvajalci, tovarne, izdelane na Kitajskem
Sorodni izdelki
Feedback