Glass Nutsche filter

Še posebej je idealna za ločitev trdne in tekoče strupene snovi, vnetljivega in eksplozivnega medija ter medija, ki se mu je treba izogniti, da pride v stik z zrakom.

Detailed description

Glass Nutsche filter
Glavne značilnosti Nutsche filtra iz stekla
1. Filter s prevleko iz stekla, ki ga proizvaja Taiji, se pogosto uporablja za ločevanje jedkih trdnih snovi med korozivnimi snovmi. Še posebej je idealna za ločitev trdne in tekoče strupene snovi, vnetljivega in eksplozivnega medija ter medija, ki se mu je treba izogniti, da pride v stik z zrakom.
2. Nutsche filter lahko uporabljate v popolnoma vakuumskem okolju ali kjer je maksimalni pozitivni tlak 6kpa.
3. S suknjičkom, ki ga zasnovamo za filter za ločevanje trdne tekočine, lahko tekočino segrejemo ali hlajimo glede na dejanske potrebe.
4. Na dnu te filtrirne opreme izdelamo hidravlično dvigalno napravo. Pomaga odstraniti filtrsko torto in zamenjati filtracijsko krpo.


Galerija izdelkov

Image001 (001) .jpg

Image002 (001) .jpg

Image003 (001) .jpg


Smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev filtrov nutsche, izdelanih iz stekla, ki posvečamo visoko pozornost kakovosti. Če ste zainteresirani za naše izdelke, izdelane na Kitajskem, dobrodošli, da se obrnete na našo tovarno za več informacij. Ponudili vam bomo najboljšo storitev in konkurenčno ceno.

Hot Tags: Filter na Kitajskem, proizvajalci, tovarni, izdelani na Kitajskem
Sorodni izdelki
Feedback