Oprema iz nerjavečega jekla, obložena s steklom

Oprema iz Taiji je obložena s steklom in je izdelana iz nerjavečega jekla 304 ali 316L in obložena z našim vrhunskim steklom. Lahko popolnoma varuje medij okuženih z železovim ionom.

Detailed description

Oprema iz nerjavečega jekla, obložena s steklom
Oprema iz Taiji je obložena s steklom in je izdelana iz nerjavečega jekla 304 ali 316L in obložena z našim vrhunskim steklom. Lahko popolnoma varuje medij okuženih z železovim ionom. Projektiran in izdelan po mednarodno priznanih standardih GMP, lahko jekleni reaktor z oblogo iz stekla izpolnjuje višje zahteve za varnost uporabnika in kakovost izdelkov.


Galerija izdelkov

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Razdeljena prirobnica in objemke, ki se uporabljajo na napravi iz nerjavečega jekla, obložene s steklom, so iz nerjavnega jekla. Na željo naročnika lahko izvedemo toplotno izolacijo na zunanji površini jeklene procesne opreme.

Smo eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev opreme iz nerjavečega jekla, izdelanih iz stekla, ki posveča veliko pozornost kakovosti. Če ste zainteresirani za naše izdelke, izdelane na Kitajskem, dobrodošli, da se obrnete na našo tovarno za več informacij. Ponudili vam bomo najboljšo storitev in konkurenčno ceno.

Hot Tags: Oprema iz nerjavečega jekla, obložena s steklom, Kitajska, proizvajalci, tovarna, izdelana na Kitajskem
Sorodni izdelki
Feedback